Фото - Семінар із загальних питань зайнятості населення та стану ринку праці

 

Для ознайомлення із державними гарантіями у сфері зайнятості, станом сучасного ринку праці, комплексом соціальних послуг, які надає служба зайнятості,

правами та обов’язками безробітних, в приміщенні Заставнівськоїрайонної філії Чернівецького обласного центру зайнятості відбувся профінформаційний семінар для безробітних із загальних питань зайнятості населення та стану ринку праці.

На даному заході провідний фахівець відділу активної підтримки безробітних Леся Олійнич висвітлила такі питання:

ринкові відносини у сфері праці, попит і пропозиції робочої сили в регіоні; поняття «підходяща робота», «страховий стаж», «застрахована особа» та державні гарантії окремих категорій громадян;

умови надання статусу безробітного; права та обов’язки безробітних;

матеріальне забезпечення у випадку безробіття;

соціальні послуги служби зайнятості в період пошуку роботи.

« Наша мета допомогти як шукачам роботи так і роботодавцям знайти один одного, дати можливість безпосередньо поспілкуватися.

Сьогодні більшість роботодавців шукають досвідчених працівників з інструментом», - зазначає профінформаторЗаставнівської районної філії Чернівецького обласного центру зайнятості Леся Олійнич.

Саме тому на семінар було запрошено представника ПАТ «ПУМБ» Мар’яну, яка під час свого виступу презентувала посаду кредитора.

Більш детальну інформацію можна отримати, звернувшись за телефоном : 050-432-74-09 з 9:00 до 18:00.

Автор : Леся Олійнич тел.:3-13-17.

 



Top