Відео привітання - Клубу спортивно бального танцю "Гранд" який 25 червня святкує свою шосту річницю

 

Діти це наше майбутнє а їх розвиток це успішність нашої держави от і сьогодні в великій Заставнівській сім`ї свято яке вже шість років гуртує біля сотні дітей і робить їх великою танцювальною родиною.

Клуб спортивно бального танцю Гранд сьогодні святкує шосту річницю і хоча це ще доволі молодий клуб та за час свого існування він отримав незліченну кількість нагород  які для вихованців стали показником бездоганного навчання.

Керівник клубу Гранд  Даньков Сергій Валерійович старанно навчає своїх чемпіонів які вже для нього стали справжньою родиною, а особистий підхід до кожного учня це не тільки розвиток особистості але і повага яка себе неодноразово виправдовує.

Колектив сайту Zastavna.net також особисто хоче привітати клуб Гранд з днем народження і побажати керівнику терпіння, здоров’я і ще довгих літ роботи а вихованцям хочеться сказати, що тільки особистими зусиллями можна досягти бажаних висот, які рано чи пізно приведуть до самої великої перемоги в житті.

Зі святом вас дорогі дітки танцюйте так неначе на крилах тому що танець це мова тіла і він завжди має бути бездоганним і вільним.

Поділіться привітанням:

Zastavna.net  ВАС ВСІХ ВІТАЄ

Із мирним небом у зірках

Лишень перемог вам всім бажає

І подолати весь свій страх

***

Танцюйте так неначе стали

Відомі танцем на весь світ.

Та як би в славі не злітали,

тримайте гордо свій політ.

****

Крокуйте на паркеті сміло,

І успіх хай злітає вслід.

А станцювавши дуже вміло

Візьмете перемоги плід.

                                   Автор (Шендеровська О.Я)

Відео повна версія >>>



Top