Відео - День вишиванки в місті Заставна (2 частини)

 

Щороку, у третій четвер травня, у нашій країні традиційно відзначають День вишиванки, цьогоріч свято припало на 16 травня.

Саме сьогодні, наші кореспонденти вирішили завітати у державні та приватні структури міста Заставна, щоб показати які святкові та привітні люди працюють в різноманітних структурах.

Незважаючи на погодні умови, та робочий день, Заставнівчани своїми вишиванками створили справжнє свято, адже різноманіття візерунків, квітів та орнаментів, підіймало настрій не тільки відвідувачам а і самим працівникам.

Нажаль, нам не вистачило часу, завітати до всіх організацій, та побачити все різноманіття барв, за що просимо вибачення.

Приємно вразило, що навіть перехожі на вулицях, з усмішками фотографувались, скільки людей стільки ж орнаментів, і однакових ми не помітили, кожна вишиванка наче гордість для власника, дарувала своє різнобарв’я, тепло та якийсь особливий, патріотичний настрій.

Тож пропонуємо вашій увазі, фото-відео огляд, того якими в День вишиванки були Заставнівчани на робочих місцях і не тільки.

Також Олександр Дубовиченко підготував фото-огляд, як в Заставнівському садочку №2 відбувалося святкування Дня вишиванки.

Відео: Олександр Панзига та Олександр Дубовиченко спеціально для медіа групи "УНІА"

Поділися з друзями



Top