Фото - Захід «З Днем Народження Заставна!»

 

Це каштани, мов легені славні,
Величаво застигли у сні,
А в садах, в нашій рідній Заставні,
Заспівали птахи голосні.
В.Піцек

22 травня православні християни шанують святого Миколая і відзначають свято Миколая Чудотворця. Цього ж сонячного дня привітному та гостинному місту Заставна виповнюється 430 років з дня його заснування.

В День Святого Миколая кожен намагається робити добрі справи, фахівці Заставнівської районної філії Чернівецького обласного центру зайнятості прийшли привітати місто з Днем народження та презентувати послуги служби зайнятості для краян та гостей міста.

42 особи отримали інформацію та консультацію, а також інформаційні буклети. Провідний фахівець з питань зайнятості відділу активної підтримки безробітних Леся

Олійнич найчастіше відповідалана наступні питання:

- Які документи потрібні для реєстрації в службі зайнятості;
- Вакансії району та області;
- Офіційне працевлаштування за кордоном (Ізраїль).

Крім того, начальник відділу активної підтримки безробітних Василь Максимчук презентував підвищення кваліфікації та перекваліфікації в центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості та отримання ваучерів для проходження навчання.

Антоніна Старко – провідний фахівець з профорієнаціїрозповіла про реєстрацію в електронному кабінеті шукача роботи. Була презентована Інтерактивна профорієнтаційна студія «Унісон», а також Веб-базована платформадля профорієнтаційного он-лайн консультування «Моя професія» (зареєструвалося 3 учнів).

Дякуючи тісній співпраці служби зайнятості із Заставнівською ОТГ з 1 січня по 22 травня2019 року направлено на громадські та інші роботи тимчасового характеру 10 безробітних до 3 роботодавців. Для мотивації створення нових робочих місць у Заставнівській ОТГ від початку 2019 року було відшкодовано ЄСВ за працевлаштування 12 осіб.

Благополуччя міста залежить від тісної співпраці державних та місцевих органів влади з містянами.

Успіху та процвітання рідне місто Заставна!

Старко А.Б. 3-13-17

 



Top