В Заставнівській філії центру зайнятості, військові провели презентацію

 

4 червня 2019 року до Заставнівської районної філії Чернівецького обласного центру зайнятості  для участі у презентації завітали представники Збройних  Сил України:

сержант  8-го батальйону 10-ої гірсько-штурмової бригади  Карлійчук Степан Танасійович,  сержант гаубичного дивізіону тієї ж бригади Григоряк Валентин Вікторович  та заступник командира батареї  44-ої окремої артилерійської бригади Юнгер Ярослав Григорович.

Захід для 15 безробітних організували начальник відділу взаємодії з роботодавцями Коростатевич Галина та провідний фахівець з профорієнтації відділу активної підтримки Старко Антоніна.

  Учасники презентації ознайомилися із умовами проходження служби за контрактом у цих бригадах.

Обидві бригади з початку бойових дій перебувають на лінії зіткнення.   10-та  гірсько-штурмова бригада, як дислокується ї у місті Коломия ,  пропонує грошову винагороду , у разі проходження там військової служби за контрактом, більше  10-ти тисяч гривень, а у разі знаходження в районі проведення бойових дій - 25 тисяч гривень. Військовослужбовцям та членам їх сімей  під час проходження служби  компенсують  видатки за оренду  житла. Зі слів військових , у бригадах гостро відчувається потреба у кадрах по всіх військових спеціальностях, тому  там зроблено все можливе для їх укомплектування.

44-та  окрема  артилерійська  бригада дислокується  у місті Тернопіль, а також містах Теребовля та Чортків. Є нагальна потреба на заміщення вакансій номерів обслуги протитанкового дивізіону, далекобійної артилерії із дальністю  ураження біля 30 кілометрів, фахівців із контр батарейної боротьби, водіїв із посвідченням категорії «С», навідників та командирів гармат.

Презентація пройшла  у доброзичливій атмосфері. Серед учасників були присутні ветерани АТО, які планують повертатися на службу у Збройні Сили України.

  Фахівці служби зайнятості докладають максимум зусиль, щоб донести інформацію про вакансії до шукачів роботи. Завдяки здійсненим фахівцямиЗаставнівської районної філії Чернівецького обласного центру зайнятості заходам, з початку року працевлаштовані  346 осіб. Участь безробітних у презентаціях сприяє їх  працевлаштуванню та зміцнює імідж служби зайнятості як ефективного посередника  між роботодавцями  і найманими працівниками.

 

Начальник відділу взаємодії з роботодавцями                                            Галина Коростатевич



Top