Відео: 55-Й ВИПУСКНИЙ ВІДБУВСЯ У ВИЩОМУ ПРОФЕСІЙНОМУ УЧИЛИЩІ (ВПУ) 24 м.ЗАСТАВНА

 

До цього свята учні-випускники та всі працівники ВПУ-24 готувалися заздалегідь.

Саме цього року організатори відновили (після 2016року) давню традицію - урочистої ходи містом з демонстрацією робітничих професій: кухарі-кондитери, перукарі-манікюрниці, слюсарі з ремонту автомобілів, водії автотранспортних засобів, трактористи-машиністи сільськогосподарського виробництва, робітники з комплексного обслуговування будівель.

101 учень, шикуючись біля своєї альма-матер, з трепетом у душі та гордістю за своїх учителів і обраний фах, з емблемою училища в руках, під звуки маршу духового оркестру, рушили вулицями Заставни до пам'ятника Тарасові Шевченку.

Квіти Кобзареві від кращих учнів ВПУ, а щирі слова вітань з побажаннями мати у своєму житті мету і впевнено крокувати до неї -- від в.о. директора Віктора Томака.

Ще одна хвилююча імпреза - Дипломи з відзнакою кваліфікованого робітника отримують учні - гордість училища: Оксана Пісецька, Михайло Вітрикус та Дмитро Маліновський.

Продовження свята радості і смутку воночас відбулося в актовій залі училища, де лунали слова вітань від викладачів, майстрів, батьків.

Позаду - три роки навчання - невеликий відрізок життя, але який залишиться світлим спогадом на наступні роки.

Попереду - захоплююче майбутнє із престижом робітничої професії.

В ДОБРИЙ ЧАС!

Поділися з друзями



Top