Відео - Як на Заставнівщині відзначали день Національної поліції України

 

Той, хто обирає професію поліцейського, безсумнівно, хоче зробити наш світ кращим.

Принести в життя своїх рідних і сусідів безпеку, а також по-справедливості вирішити їх проблеми!

Сьогодні з професійним святом – Днем Національної поліції України поліцейських Заставнівщини вітали: голова Заставнівської районної адміністрації Юрій Кітар, голова районної ради Сергій Капіцький, прокурор Павло Шевчук, голова Заставнівського районного суду Олена Пухарева, суддя Заставнівського районного суду Ярослав Стрілець, голови ОТГ: Юрковецької -- Віталій Шафер та Вікнянської – Іван Ковалюк, комісар Заставнівського районного  військового комісаріату Віталій Процюк.

КращіпрацівникиЗаставнівськоговідділенняполіціїКіцманськоговідділуполіції ГУНП в Чернівецькій області з рук керівників отримали Почесні Грамоти, Подяки та відзнаки. На адресу правоохоронців лунали щирі слова побажань. Зокрема, Юрій Кітар сказав: «Ви обрали для себе нелегку, але мужню і почесну професію – охороняти мир і спокій співвітчизників, стояти на варті інтересів держави і суспільства.

Від вашої щоденної праці залежить стабільність та спокій в нашому районі  й державі загалом.  У день професійного свята ми обов’язково згадуємо тих правоохоронців, які віддали своє життя, щоб забезпечити мир і спокій людей. Їх імена навіки лишаться у пам’яті. Вітаючи з 4-ю річницею створення Національної поліції України, бажаю кожному з вас живим та неушкодженим повертатись додому.

Миру Україні та спокійних буднів у вашій відповідальній професії. Міцного здоров’я, щастя, благополуччя, натхнення і успіхів у нелегкій справі забезпечення правопорядку в нашому краї.

Нехай вас зігріває родинне тепло, а розуміння і підтримка суспільства додають сил для нових звершень!»

 Вітаємо вас працівники Заставнівського відділення поліції, бажаємо ніколи не пасувати перед труднощами, впевнено йти до своєї мети та просто жити щасливо!

Для вас – наші вітання у День Національної поліції адже ви своєю працею намагається убезпечити нас від бід і неприємностей. 

Будьте героями своєї Вітчизни і просто чудовими хлопцями! Нехай друзі вас обожнюють, дівчата люблять, рідні хвалять, а начальство – поважає і преміює!

Вам, хранителі спокою в нашій країні – наші найтепліші побажання і безмежна вдячність!

З повагою ГО "УНІА"

Поділися з друзями

 



Top