Заставнівська районна філія центру зайнятості посередник між роботодавцями та найманими працівниками

 

Заставнівська районна філія Чернівецького обласного центру зайнятості, як ефективний посередник між роботодавцями та найманими працівниками, докладає чимало зусиль, щоб проінформувати обидві сторони про мотивуючі чинники, які впроваджує держава з метою активізації ринку праці.

Згідно частини 2 статті 27 Закону України « Про зайнятість населення»,суб’єктам малого підприємництва, які працевлаштовують безробітних строком не менше ніж на два роки за направленням служби зайнятості на робочі місця в пріоритетних видах економічної діяльності, щомісяця компенсуються фактичні витрати у розмірі єдиного внеску на загально обов’язкове державне соціальне страхування за відповідну особу за місяць, за який він сплачений.

ТОВ « Бук-Нім Агро» дізналося про таку можливість завдяки телефонному дзвінку фахівця служби зайнятості та здійснило візит до Заставнівської районної філії. Знайомство головного бухгалтера ТОВ « Бук-Нім Агро» Олени Пазюк та начальника відділу взаємодії з роботодавцями Галини Коростатевич відбулося у доброзичливій атмосфері .

Результатом зустрічі було те, що Заставнівська районна філія отримала від ТОВ "БУК-НІМ АГРО" заяву із проханням розглянути питання щодо надання компенсації у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за працевлаштування безробітного на нове робоче місце.

ТОВ « Бук-Нім Агро» вже третій роботодавець, який звернувся у цьому році про відшкодування єдиного соціального внеску за працевлаштування 7 безробітних на новостворені робочі місця.

Всього у 2019 році у Заставнівському районі за рахунок Фонду загальнообов’язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття відшкодовано 68139,32 гривень єдиного соціального внеску 8 роботодавцям .

Заставнівська районна філія Чернівецького обласного центру зайнятості запрошує роботодавців до знайомства за адресою вулиця Незалежності 100, м. Заставна. По телефону інформацію можна отримати за номером (03737) 3-17-97.

З повагою, начальник відділу взаємодії з роботодавцями Галина Коростатевич.



Top