Фото - Завдяки Заставнівським активістам, у місті побільшало місця для парковки автівок

 

Нещодавно одним із місцевих жителів,  до Заставнівської міської ради було відправлено інформаційний, запит стосовно так званої "жовтої лінії" (забороняє зупинку та стоянку авто) по вулиці Чорновола 6, навпроти Заставнівської РДА.

Після чого виявилося що рішення про на несення такої розмітки в міській раді немає а цю горе лінію намалювали якісь «місцеві художники» - говорить місцевий активіст Турецький Іван.

Хоча, знайшлося більш старе рішення виконавчого комітету ЗМР від серпня 2009 року, в якому йдеться:

«- заборонити паркування транспортних засобів на вул.Чорновола, з лівої сторони в напрямку руху транспорту, від вул. Бажанського до примикання вул. О. Кобиляиської;

- заборонити паркування транспортних засобів на вул. Чорновола з обох сторін вулиці, від будинку №8 (навпроти пошти) до будинку №10, у зв’язку із рухом та розворотом на даній ділянці маршрутних автобусів (раніше автобусна зупинка);»

Після чого, стосовно цього відрізку шляху, більше ніяких рішень не приймалось, тому «художні творіння» навпроти будинку  №2 по вул.Чорновола (навпроти паспортного столу) та Чорновола 6 (Заставнівська РДА) є незаконними  та не являються дорожньою розміткою.

Тому, щоб в подальшому не вводити водіїв в оману та для попередження безпідставних штрафів, місцеві жителі, за власні кошти, придбали фарбу та необхідні  інструменти і замалювали «горе-розмітку».



Top