Завдяки небайдужості Заставнівчан ми маємо змогу допомагати іншим

 

9 вересня, працівники інтернет видання «Заставна Сьогодні» завітали до Заставнівської гімназії з невеличкими подаруночками.

Ще минулого року ми спільно з Заставнівським районним Товариством Червоного Хреста України в особі Юлії Мижинської організовували акцію "Збери портфель школярику", сенс якої був, допомогти мало захищеним сім’ям зібрати діток до школи.

А вже цього року ми самостійно намагались допомагати школярам які до нас звертались, також в наданні допомоги нам посприяли два Заставнівських магазини «Школярик» та «Україночка».

Магазин канц-товарів Школярик допомагав збирати до школи діток які звертались до нас особисто або з допомогою батьків.

Магазин «Україночка» цього року надав більше 200 зошитів та кілька рюкзаків які ми передали Заставнівській гімназії для розповсюдження діткам.

Також ГО «УНІА» та «Заставна Сьогодні» до "Олімпійського тижня" подарувала спортзалу новеньку сітку для волейболу.

Звичайно на цьому зупинятись ми не будемо, та сподіваємось що з допомогою небайдужих людей, ми зможемо дарувати такі невеличкі але потрібні подаруночки іншим діткам, які опинилися у важкому матеріальному становищі.

Ми щиро дякуємо приватним підприємцям як С. Тодорюк магазин "Школярик", та І. Северин магазин "Україночка" за добро та небайдужість. 



Top