У м.Заставна ГО«УНІА» передала допомогу ОКУ '' Чернівецький обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф ''

 

3 жовтня Громадська організація «УНІА» при підтримці італійських асоціацій «Share» та «Допоможемо жити»,  передали  допомогу  ОКУ '' Чернівецький обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф '' в м. Заставна.

Пункт екстреної медичної допомоги та медицини катастроф м. Заставна, отримав більше 130 ортезів (туторів) - це ортопедичний апарат, який забезпечує практично повну фіксацію травмованих кінцівок, виключаючи рух в суглобі. Що забезпечує правильне положення пошкодженої ділянки кінцівки після перенесеної травми.

 Як зауважив завідувач Прикарпатського відділення Мельничук Дмитро Іванович, такі фіксатори стануть в нагоді при транспортуванню хворих з різними переломами та травмами кінцівок.

Фіксатори вже розподіленні між десятьма бригадами Прикарпатського віділення (Заставнівський та Кіцманський ройони) та вже доставлені на пункти ЕМД районів!!!

Адміністрація центру ЕМД та МК щиро вдячна за надані аплікатори для фіксації переломів та можливість покращити надання медичної допомоги потерпілим людям!!!



Top