Допоможіть Янусі вижити!!! Не будьте байдужими.

 

Нещодавно маленькій Янусі підтвердили страшний діагноз Рак, Нейробластома 4 стадія, є метастази в кістковому мозку та внутрішніх органах.

Шансів на життя чесно кажучи дуже мало.
В Стамбулі в клініці Аджібадем нам дають шанс і готові негайно прийняти Янусю, щоб боротися за її життя. У нас є надія врятувати нашу крихітку, і поки вона розпочне лікування в Стамбулі ми продовжуємо шукати найкращих спеціалістів в світі, щоб витягнути Янусю!

Поділіться проханням з друзями:

Колись вона народилася і не мала шансів на життя через сильне обвиття пуповиною, казали не житиме, але вижила!

Її мама народила , будучи ще сама дитиною в 15 років, і не позбулася її в страху стати мамою, вона зберегла життя дитинці! Януся народилася у бідній сім'ї, тато сирота...у Чернівецькій області , Заставна. Вона не звикла до дорогих іграшок і вишуканого одягу, вона радіє цукерці на паличці і розкоші кіндера.

Я впевнена і вірю, що Бог привів нас усіх до неї, бо має інші плани і прогнози, і Януся житиме, ми можемо її врятувати, вона вже долала смерть точно не для того , щоб померти зараз! Я прошу, благаю на колінах кожного хто читає ці рядки, хто виховує своїх дітей яких нічого не болить, .. Допоможіть врятувати Янусю, якщо ми пройдемо блоки хіміі, нам необхідно буде пересадка кісткового мозку, Австрія і Німеччина виставляють суми 180-200 тисяч євро.

Ця сума космічна! Зараз поки ви читаєте ці рядки , Януся не маючи достатньої суми коштів ( у нас є 12 тис $)летить рятувати своє життя Закордон, ми не знаємо , що буде завтра, і скільки потрібно буде вже, але крапку на дитині, через брак коштів не можемо поставити, ми боротимемося попри всі прогнози і перешкоди, ми не розбиратимемося в причинах запущення хвороби дитини і не судитимемо, ми закриваємо очі на всі перешкоди які нам довелось пережити вже зараз, щоб врятувати дитину, ми просто рятуємо маленьке і дуже-дуже важливе життя.

Кожна копійка це шанс вижити, кожен репост та переклад на інші мови світу це шанс вижити, кожне слово в молитві за Янусю ( церковне Христинку) це шанс вижити і піти на улюблене морозиво!

Я вірю в чудеса, я їх бачила. Я не хочу вірити в те що Януся піде...

Приват банк Карта

5457 0822 8184 5714 Левченко Марта

Реквізити для допомоги з закордону:
+380502436971 Левченко Марта
Приват банк Карта 5457 0822 8184 Левченко Марта

PayPal: для Янусі
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Рахунок в банку тільки для доларів США
bank account in US
Beneficiary: 8221620753
name: Marta Levchenko
adress:Ukraine, Chernivtsi
bank of beneficiary: S.W.I.F.T. EXBSUAUXCHV UKREXIMBANK ( STATE EXPORT-IMPORT BANK OF UKRAINE) (CHERNIVTSI BRANCH) 183, GOLOVNA STR.,CHERNIVTSI,58000,UKRAINE
purpose of payment : help children Yana

Рахунок в банку тільки для Євро
bank account in Euros
Account 8221270534,
name: Marta Levchenko
adress:Ukraine , Chernivtsi, bank of beneficiary: S.W.I.F.T. EXBSUAUXCHV UKREXIMBANK ( STATE EXPORT-IMPORT BANK OF UKRAINE) (CHERNIVTSI BRANCH) 183, GOLOVNA STR.,CHERNIVTSI,58022, UKRAINE
purpose of payment : help children Yana

Поділіться новиною з друзями:



Top