25 річниця Дня Незалежності України в місті Заставна (відео)

 

Дорогі співвітчизники!!! Сайт "Заставна Сьогодні" щиросердечно вас вітає з Днем Незалежності України вже двадцять п’ять років ми вільні не тільки словом а й душею, тож для нас це свято яке  підтверджує нашу незалежність і не дає забути якою ціною ми її виборюємо.

Україна це вже доросла жінка яке знає чого хоче та ще досі бореться за свою свободу і незалежність, останні декілька років вона змогла відчути що таке зрада і жорстоке поводження, від людей яким довіряєш, але її діти (народ) підтримують всіма силами і не дозволяють склонитися перед нелюдами.

З самого народження цієї маленької держави було важко, але ми навчилися будувати, творити, та розпізнавати друзів з поміж ворогів. Були у нас і роки процвітання які дозволили показати всьому світу нашу родючість земель, материнську красу та співучість.

Сини неньки нашої, і сьогодні її захищають, тому хочеться їм побажати здоров’я безмежного і ангела охоронця, який щоразу захищатиме від ворожих куль.

А тим кого немає більше з нами світлої пам’яті «Героям слава», дякуємо вам дорогі наші що ви закрили своїх рідних собою від смерті ми будемо завжди пам’ятати про вас.

P.S Люба моя Україно я щиро вірю в те що твоя воля і краса з роками не зів’яне, а ти не дивлячись на всі труднощі будеш прекрасна й усміхнена, та щаслива, адже наші діти повинні знати тебе такою яка ти є для нас.

УКРАЇНІ

Небесна синь нас надихає

Що воля все в житті здолає

Пшеничне поле з колосками

Скріпляє дружбу між братами

 

Як ніжна квіточка барвінку

В нас незалежна українка

Це символ роду й материнства

Ласкава пісня із дитинства

 

Як ніжна пісня солов’їна

Тут незалежна Україна

Де під Дніпром ростуть смереки

Над нами в’ють гніздо лелеки

 

Її катують і вбивають

Та все одно вона зростає

Хоч і маленька зате сильна

Навіки вона буде вільна.

                                     Шендеровська О.Я

З 25 Днем Незалежності!!!

Поділіться з друзями:

Друга частина відео "Святковий концерт"

Буде опубліковано протягом декількох хвилин



Top