Відео - У Заставнівській гімназії учні та батьки відтворили справжній Свят Вечір

 

Традиції, їх так часто забувають, але так добре коли є кому не тільки про них згадати, але й навчити як має бути правильно.

В Заставнівській гімназії вчителька 3-б класу Стасюк Ганна Богданівна організувала свято щоб показати яким має бути Свят Вечір.

Батьки згуртувавшись приготували 12 пісних страв та приправили їх любов'ю та турботою.

І ось 24 грудня, у святковій метушні та у великій класній родині, батьки приготувавши смачні наїдки разом із дітками сіли за святковий стіл.

Та перед святою вечерею дітки розповіли чому саме ми святкуємо Різдво та традиції його святкування.

Спільною молитвою розпочали святу вечерю де за традицією куштували кутю, різноманітні вареники, пампушки, квасолю, салати, соління, узвар та запашний калач.

І як ведеться до шкільної сім'ї завітали колядники які своєю колядою та віншуваннями побажали цьому дому здоров'я, миру, злагоди та достатку. За що по традиції їх пригостили гостинцями. Веселу коляду організувала вчителька 4 класу Турецька Ірина Манолівна.

Завуч по виховній роботі Зубик Ніна Миколаївна подякувала за чудову організацію вчительці та батькам, та наголосила що шкода, що в школі таке свято проводиться вперше, адже дуже повчально і головне згуртовує учнів з вчителем та батьками, дійсно у велику сім'ю



Top