Фото - Як малеча Заставнівської гімназії відвідала справжній «Маєток Святого Миколая»

 

Зима прийшла, свят веселих принесла. В цю пору кожна людина вірить у чудеса, у щось надзвичайне. І немає значення, скільки тобі років, адже усі ми чекаємо новорічного дива та щирих посмішок.

Саме таке казкове диво відбулося з учнями 2-В (класовод Буганик Ю.М.) та 4-А (класовод Маркевич Н.І.) класів Заставнівської гімназії.

Школярі побували у  мальовничому куточку Покутсько-буковинських гір, який є чи не найдивовижнішим регіоном України, відвідали  справжній «Маєток Святого Миколая» - місце, де живуть дитячі мрії та сподівання.

У резиденції українського Чудотворця учні представили свої здібності та таланти, за що отримали оригінальні подарунки та незабутні враження.

Святий Миколай провів школярам екскурсію по своїй садибі, де всі могли побачити його робочу кімнату,  пошту, кімнату-музей новорічно-різдвяної іграшки та природи, а у спальні діти доторкнулися до подушок Святого Миколая та загадали бажання.

Також, гімназистам дуже сподобалося місце для вогнища, навколо якого розташовані крісла дванадцяти чеснот та ігровий майданчик з качелями, казковими героями, зробленими з дерева.

Всім веселих свят та здійснення бажань! І нехай чудовим для вас буде кожен день нового року!!!!!

 

 



Top