КНИГИ ПЕРШОКЛАСНИКАМ ВІД ЗАСТАВНІВСЬКОЇ «ВО «БАТЬКІВЩИНА» (відео)

 

1 вересня цього року на святковій лінійці 98 першокласників Заставнівської ЗОШ та Заставнівської гімназії отримали від «батьківщинівців» чудові збірники казок та оповідань, з яких можна сформувати класні бібліотечки.

Дана акція відбулася з ініціативи та за сприяння депутатів-«батьківщинівців» Заставнівської міської ради  (Ганчук М.С, Джус В.Б., Дупешко-Джус Ю.І., Козакова Д.В., Куцяка В.І., Сивирина І.М., Шелегона О.В.). Вона фактично стала продовженням започаткованої минулого року активістами «Заставнівської міської організації «ВО «Батьківщина» традиції – вітати першокласників книгами. Подарунок - символічний, адже книга є джерелом знань. 

 «Як воїни на Сході України, захищають мир та спокій нашої держави, так і Ви, дорогі першокласники, за шкільними партами закладайте міцний фундамент веселкового майбутнього України.

Вчіться, читайте, пізнавайте світ… Ростіть на славу своїм батькам та Батьківщині. Адже Україна – це ти!» - звернулася  до першокласників-гімназистів голова місцевого партосередку «ВО «Батьківщина» Дупешко-Джус Ю.І.

Учнів 1 класів Заставнівської ЗОШ привітала  активіст партії «ВО «Батьківщина»  Остапович С.М., а депутати ЗМР Джус В.Б. та Шелегон О.В., а також Хортюк Т.В. вручили дітям на лінійці символічні подарунки.

Дивіться також: Перший дзвоник в Заставнівській гімназіїї 2016 (фото, відео-слайдшоу)

Поділіться записом з друзями:

{oziogallery 719}



Top