Маленька допомога ціною в життя - розділ "Благодійність"

 

Допомога це справа яка не потребує корисливості і іноді стається так що безвихідне становище просто змушує нас звертатися до сторонніх людей за підтримкою адже не рідко на це покладене життя.

"Заставна Сьогодні" відкриває новий розділ Благодійність для того щоб люди яким терміново потрібна допомога, завжди могли звернутись, адже навіть в самих безвихідних ситуаціях може з'явитися можливість вирішити проблему.

Варто пам'ятати, те що немає нічого гіршого коли твоя дитина чи близька тобі людина страждає а допомоги немає, ми молимось і просимо небайдужих допомогти.

Ми завжди будемо раді посприяти тому щоб якомога більше людей змогли хоча б якось посприяти, а якщо є можливість то й допомогти матеріально, не варто забувати що ми не будемо опубліковувати на сайті чутки, або прохання без підтвердження.

Щоб залишити прохання про допомогу на сайті Zastavna.net, вам обов'язково потрібно надіслати детальну інформацію на електронну скриньку сайту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.  бажано прикріпивши до листа документи які підтверджують стан людини.

А звертаючись до тих хто в подальшій діяльності розділу буде не байдужий, хочеться сказати вам Велике Дякую, тому що маленька допомога може врятувати комусь життя.

Поділіться новиною з друзями:



Top