Заставна - Резервісти 80-тої аеромобільної бригади про тренувальні збори на Яворівському полігоні - фото, відео

 

Вже третій рік як наша країна бореться за свою цілісність та незалежність.

Хоч війна у нас і не оголошена, та будемо дивитися на все відкрито, це бій який уже забрав не мало дуже хороших людей які боролись та віддали життя за свою країну, за майбутнє своїх близьких.

Побувавши на Яворівському полігоні під час чергових зборів резервісті вісімдесятої аеромобільної бригади, наші журналісти уже вкотре впевнились що справжніх патріотів у нас не бракує.

Поспілкувавшись з резервістами які приїхали на навчання з Чернівецької області, стає зрозумілим що не все у нашій країні так погано, адже є люди які будь-якої миті готові стати на захист нашої Неньки України.

Особливістю проведення зборів є залучення близько 1 000 резервістів у кожну бригаду одночасно. практична частина навчань відбудеться на полігонах та в навчальних центрах після передислокування.

У ході зборів резервісти беруть участь у бригадних тактичних навчаннях з бойовою стрільбою під час відновлення боєздатності. Військовослужбовці, які свого часу виконували завдання в АТО та були демобілізовані, за викликом командирів прибули у добровільному порядку на збори та відновлюють навички в складі своїх штатних підрозділів

Під час зборів резервістів наказом Генерального штабу заборонено залучати до нарядів, господарчих робіт, стройової підготовки тощо.

Час зборів максимально використовуватиметься для підвищення рівня бойової підготовки, злагодженості дій підрозділів і екіпажів.

Головна мета навчань - відпрацювання механізму оперативного доукомплектування частин і з'єднань силами оперативного резерву у випадку відвертої агресії.

02.09.2016 року 13 резервістів із Заставнівського району прибули до районного військкомату , щоб виїхати до Чернівців для централізованої відправки до навчального центру.

Редакція інтернет порталу "Заставна Сьогодні" висловлює подяку Заставнівському районному військовому комісаріату, за сприяння в підготовці фото та відеоматеріалу.

Поділіться записом з друзями:

 {oziogallery 726}



Top