Держслужбовці організували генеральне прибирання прилеглих до офісів територій (фото)

 

Працівники районної державної адміністрації  вирішили не чекати аж до «гарячих» перед великодніх днів, а схвалили пропозицію голови райдержадміністрації й організували генеральне прибирання прилеглих до офісів територій вже тепер.

Їх підтримали працівники Пенсійного фонду у Заставнівському районі, фінансового управління РДА, Заставнівської філії ощадного банку, управління Держпродспоживслужби у Заставнівському районі.

Колективи, які працюють у інших адмінбудинках: управління праці та соціального захисту населення РДА, терцентр, районний центр зайнятості, відділ освіти та сектор культури, податкова служба, райлікарня  облаштовували території довкола них. Упорядковували клумби, тротуари, збирали сміття. Велику ділянку роботи провели з очищення від сміття, сухих гілок та минулорічної трави  на усіх територіях.

Відтепер, згідно із усною домовленістю між головою райдержадміністрації Дмитром Козарійчуком та міським головою Василем Радишем, газони та бетонові майданчики перед адмінбудинками по вул. В.Чорновола у райцентрі повинні доглядати працівники КП «Благоустрій Плюс».

--Щиро дякую всім, хто долучився до генерального прибирання. Звичайно, ще не усе зроблено, -- говорить Дмитро Васильович. – Але благоустрій  населених пунктів триває: кожного дня прибираються території та ремонтуються дороги. Потепліє – будуть висаджуватися клумби. Та слід пам’ятати, що чистота нашого довкілля залежить від кожного з нас, адже чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять.



Top