Відео - З облаштуванням Заставнівського стадіону вирішили допомогти нардепи О.Гринчук, В.Божик та голова РДА Д.Козарійчук

 

Найгостріші проблеми району, які потребують швидкого вирішення: завершення будівництва нових навчальних корпусів у Веренчанці та Горішніх Шерівцях та багатоквартирного будинку на масиві Сонячний,

що у Заставні, допомога в облаштуванні стадіону в райцентрі, оновлення харчоблоків у більшості шкіл району – це тільки та дещиця від усіх зобов’язань,  яку взяли на себе нардепи від партії «Слуги народу», уродженці Заставнівщини Оксана Гринчук та Валерій Божик.  

Цей день для журналістів був емоційним та напруженим не тільки за темпом роботи, але й за визначенням пріоритетів.

Ремонт стадіону в райцентрі – на устах містян (і не тільки) впродовж декількох років багато робіт виконано.

Однак ще потрібно довести до ладу трибуну, встановити стільці для вболівальників та оновити бігові доріжки.

Для цього потрібні кошти – близько 1.5 млн. гривень. Також потребує додаткових фінансових вливань і завершення будівництва та обладнати прибудинкову територію.

За твердженням голови РДА Дмитра Козарійчука квартири в будинку (забудовник ТОВ «Чернівці житлобуд») будуть надані у користування вимушеним переселенцям з Донбасу.

Декілька з них – міській раді під соціальне житло. Натомість міська рада має взяти на себе  певні зобов’язання, які будуть детально обговорені. 



Top