В Заставні розшукується водій, який збив дівчину та втік з місця подій

 

5 жовтня о 14 год. 05 хв. до Заставнівської центральної районної лікарні з закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, забійною раною голови, саднами рук та колін поступила 18-річна мешканка села Кадубівці.

Інна Дубецька Фото з соц мережі - vk.comЗі слів дівчини на вулиці Котовського міста Заставни невідомий водій, керуючи автомобілем «ВАЗ» білого кольору скоїв на неї наїзд. Після вчинення ДТП водій втік у невідомому напрямку.

Відомості про даний факт внесенні до Єдиного реєстру досудових розслідувань за правовою кваліфікацією ч.1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України та проводиться комплекс заходів з метою з’ясування всіх обставин дорожньо-транспортної пригоди.

Правоохоронці звертаються до громадян: кому відома будь-яка інформація з даної події, прохання повідомити до Заставнівського відділення поліції за телефонами (03737) 59-18-10 або «102»

Джерело інформації: bukinfo.com.ua

Станом на 07.10.2016 Прес центр МВС України повідомляє:

Що водія автомобіля, який скоїв наїзд на буковинку, затримано.

З пояснень винуватця ДТП правоохоронцям:

- Я не помітив дівчину, а коли ж зрозумів, що накоїв, злякався та втік.

Як повідомляє інтернет портал Асс.cv.ua - У районі дорожньо-транспортної пригоди камери відеоспостереження зафіксували два автомобілі, які підходили під опис потерпілої.

В подальшому поліцейські з’ясували, кому належать транспортні засоби та вирахували винуватця ДТП.

Одне з авто скоріш за все належить  родичам одного з посадовців Заставнівської міської Ради яке не причетне до дорожньо-транспортної пригоди а інша вазівка можливо і скоїла ДТП.

Правоохоронці зібрали речові докази, які підтвердили, що наїзд на дівчину скоїв 18-річний мешканець села Кострижівка.

Хлопець зізнався правоохоронцям, у скоєному та розповів, що втік з місця події, бо злякався. Також він повідомив, що після ДТП, автомобіль заховав у сусідньому селі на подвір’ї чужого господарства.

Нині слідчі дії тривають.

Санкція статті, за якою розпочате кримінальне провадження, передбачає покарання у вигляді штрафу від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. 

Поділіться з друзями потрібна ваша допомога :



Top