Фото - У Заставнівському супермаркеті "Маркет" ПСК"Бук-кооп" посправжньому турбуються про клієнтів і про здоров’я працівників

 

Частенько навідуємося до супермаркету "Маркет" ПСК"Бук-кооп". Тут завжди достатня кількість якісних продуктів, свіжа хлібо-булочна випічка.

Нині, у період особливих карантинних умов, "Маркет" ПСК"Бук-кооп" працює в штатному режимі. Порожніх полиць немає. Продавчині завжди привітні, працюють і турбуються про те, щоб всім всього вистачало.

Сектор з хлібною випічкою відгороджений стрічкою. Тож обслуговування здійснює працівниця.

Дівчата самодисципліновані, бо ретельно стежать за своїм станом здоров’я. І що особливо тепер приваблює – це те, як турбується власник цього магазину про своїх працівників.

Касири проводять дезінфекцію рук дезінфікаторами. Кожному співробітнику видаються маски, використовуються засоби індивідуального захисту, постійно здійснюється вологе прибирання приміщень торгового залу з використанням спеціальних дезінфікуючих засобів.

І саме тут ми побачили новинку – робоче місце касира відгороджене від покупця ширмою із міцної поліетиленової плівки. Клас! Вона гладенька і тому її легко можна дезінфікувати.

Є тут розмітка – декілька жовтих стрічок на підлозі через кожен метр одна від одної. Покупці чемненько дотримуються дистанції.

Тож ми вважаємо, що у супермаркеті "Маркет" ПСК"Бук-кооп" і приємно, і епідеміологічно безпечно.



Top