Відео: Заставнівський палац культури вітає З Днем міста

 

     Вітаємо з Днем нашого міста Заставна. Нехай це місце буде міцно улюблене і дороге кожному з нас, нехай тут здійснюються наші бажання і збуваються мрії, нехай наше місто процвітає і росте, нехай кожному його мешканцю в житті щастить.

                             Є багато міст прекрасних,

                               Та Заставна – лиш одна,

                               Наче сонце в небі ясне,

                               Ніби квітка чарівна.

   «Христос воскрес»! 

    Шановні краяни. Сьогодні усіх нас покликало наше місто. Місто, яке           дало назву району, місто яке є колискою нашого родоводу.

    Завдяки цій колисці лунають дзвінкі дитячі голоси, розквітають сади, усміхається доля кожного із нас. І продовжуватись їй у наших дітях. Від роду й до роду на довгі роки.

    У сиву давнину, у глибину віків сягає коріння заснування нашого міста. Тихо і смирно жили, ґаздували на мальовничій землі наші прапращури.

    З тих часів невмирущий птах літає над нашим містом і на легких крилах переносить століття за століттям у наше сьогодення де ми нащадки древніх скіфів, святкуємо нині 431-річницю нашого славетного містечка  Заставна.

    Заквітчана каштанами, посмішками заставнівчан та дорогих гостей, помолоділа сьогодні древня Заставна, зашарілася рум’янцем наче молода дівчина.

    Завжди гостинна, вона по особливому щиро відкриває обійми, низько вклоняється тим, хто любить її серденьком своїм..

     Аматори та працівники заставнівського Палацу культури щиро вітають заставнівчан зі святом міста, шлють вам найкращі словесні та музичні вітання.

Рекомендуємо: Відео - Як у Заставні відзначали День вишиванки

            Подивись, Заставно, люба,

            Час нам всім радіти.

            Які гарні та хороші в нас зростають діти.



Top