У Заставні, місцеві жителі власним коштом змайстрували чудовий дитячий майданчик (фото)

 

Нещодавно в містечку Заставна жителі одного з мікрорайонів, по вулиці Стуса, власними коштами змайструвати для своїх діток, чудовий та барвистий дитячий майданчик.

Дуже часто маленькі діти вибирають для своїх ігор невідповідні місця, що призводить до серйозних травм, оскільки дорослі далеко не завжди в змозі встежити за кожним рухом свого чада. Особливо якщо дітей багато. Щоб цього не сталося, мешканці навколишніх будинків, замість банальної парковки, чи грядок з огірками, на вільній ділянці організували чудову ігрову зону.

На якій можна побачити розмальовані гойдалки, гірку, облаштували відпочинкову зону зі столиком та лавочками, баскетбольне кільце, і окрасою цього дитячого містечка став невеличкий будиночок, де малеча може збиратися та ділитися своїми враженнями та казковими історіями.

Також, хотілося б зауважити, під час будівництва майданчика місцеві не використовували жодних шкідливих матеріалів тільки  натуральну сировину, таку як дерево та метал.

Відкриття дитячого майданчика, відзначили маленьким дворовим святом.

Погодьтеся, адже це чудово, коли громада об'єднуються та разом робить щось корисне не тільки для себе, а й для оточення.



Top