У Заставнівському РЦЗ відбувся дистанційний онлайнвебінар «Безкоштовні навчальні програми на освітніх онлайн-платформах»

 

16 червня 2020 року відбувся дистанційний онлайнвебінар «Безкоштовні навчальні програми на освітніх онлайн-платформах».

Для 11 безробітних вебінар провелаАнтоніна Старко, провідний фахівець з профорієнтації Заставнівської районної філії Чернівецького обласного центру зайнятості.

Слухачів ознайомили з освітнім порталом Державної служби зайнятості, з платформою масових відкритих онлайн-курсівPrometheus, з онлайн-платформою для безкоштовного навчання цифровій грамотності «Дія. Цифрова освіта», а також Skills Academy та Lingva Skills – платформи з безкоштовною онлайн-освітою та курсами англійської мови для всіх українців.

Профконсультант детально зупинилась на глобальній освітній платформі Coursera, яка пропонує користувачам в усьому світі доступ до безкоштовних онлайн-курсів від найкращих університетів світу. Та відповіла на запитання «Навіщо цей навчальний курс безробітному?».

До вібінару долучилась Оксана Павельчук, начальник відділу «Заставнівське бюро безоплатної правової допомоги». Пані Оксана поінформувала про різниці між договором дарування та заповітом, а також розповіла про надання послуг у період карантину.



Top