Відео - На Заставнівщині, знову розпочали посилено перевіряти сфери обслуговування. Як це відбувається?

 

Упродовж найближчого тижня, за рішенням Державної комісії з ТЕБ та НС, буде здійснюватися більш посилена робота й контроль моніторингових груп, які складатимуться з представників Держпродспожив служби, поліції та представників влади.

Моніторингові  групи, слідкуватимуть за дотриманням епідеміологічних норм та карантинних обмежень.

На разі, перевірки на Заставнівщині, здійснюватимуться у закладах харчування, перукарнях, а також у громадському транспорті під особистим контролем голови Заставнівської РДА Дмитра Козарійчука  та начальника Заставнівського управління Головного управління Держспоживслужби у Чернівецькій області Олександра Карнася.

Наголос робиться на відповідальності власників, навіть якщо ресторани та кафе працюють у режимі літніх майданчиків. В такому разі також мають забезпечуватися встановлені урядом норми та дистанції між відвідувачами.

Так само повинні бути наявні всі дезинфікатори, маски.

  • Якщо цього не буде, то будуть вживатися штрафні санкції. Так само можуть закриватися заклади, як це було в окремих областях України", – зауважив голова Чернівецької ОДА С.Осадчук.
  • Нагадаємо, станом на 20 червня виявили понад півсотні нових випадків корона вірусу в Чернівецькій області, зокрема на Заставнівщині +14 осіб.

В свою чергу, журналісти "Буковина онлайн" вирішити, також перевірити як в Заставні у закладах торгівлі дотримуються карантинних заходів.

Наразі можемо відмити тільки одне, фактично всі з торгових точок які нам вдалося відзняти якщо не на 100% то на 99%, дотримуються всіх поставлених перед ними вимог.



Top