"Голос Краю" - ДЯКУЄМО ЩО ЗАЛИШАЄТЕСЬ З НАШИМ ЧАСОПИСОМ

 

Хочу щиро і від душі подякувати за підтримку та інтерес до «Голосу краю». Переживаємо дуже складні і несприятливі часи, що відчув на собі і наш часопис.

Чимало читачів «відпало» через фінансову скруту. Щоправда, є й такі, які нічим не цікавляться, як мовиться, живуть у своєму світі та просторі. Тематика публікацій нашого видання — різноманітна, на будь-який смак, політичні та ідеологічні погляди.

Тут можна віднайти все: від новин — до серйозних аналітичних матеріалів, від репортажів — до нарисів, від спортивних інформацій — до історичних розвідок місцевих дослідників тощо. Така байдужість може призвести до того, що завтра газета, якій цьогоріч виповнилося 75 років, може назавжди зникнути з інформаційного простору району та області.

Щоб якось втриматися «на плаву», змушені йти у відпустки за власний рахунок, вдаватися до інших непопулярних радикальних методів, які суттєво б’ють по гаманцеві наших працівників. Вас запевняю, що інші видання сюди не поспішатимуть, щоб з вами розділити, скажімо, радісні події, вирішити нагальні проблеми, подати матеріали, які припадуть до душі і серця, бо для цього потрібно затратити чимало часу, зусиль, а головне і фінансів. Кожен, як мовиться, «хоче легкого хліба» (лише передплати), а копітку, виснажливу працю «відсуває» на задній план або «перекладає» на когось.

Щира вдячність нашим багаторічним і вірним партнерам — начальнику ВПЗ «Заставна» Ю.Бокану, усім завідувачам відділень поштового зв’язку, операторам  та листоношам — головним і незмінним популяризаторам нашого часопису на теренах Заставнівщини.

Для окремих учасників АТО Заставнівщини, які демобілізувалися або нині ще перебувають в окопах на східних рубежах України, матерям загиблих героїв посприяли в організації передплати приватні підприємці В.Кушнір, Д.Левицький, Н.Масловський, С.Тодорюк, Р.Лук’янчук, Б.Колісник, власники медцентру «ALTERO» м.Чернівці, приватний нотаріус Ю.Бурдейний, адвокат В.Данищук, ТОВ «Віойл-Зерно», М.Хомин (приватна стоматологічна клініка), прихожани ПЦУ с.Задубрівка, моя давня подруга, яка нині перебуває в Італії, кострижівчанка Лідія Свищук (Мороз), прикладом якої можуть скористатися і інші заробітчани. На жаль, наших мужніх захисників вкотре проігнорував депутат Верховної Ради України В.Божик, порушивши багаторічну традицію свого попередника М.Бурбака.

Читацькій аудиторії запропонували і Челендж «Передплати «Голос краю» для себе і захисника України», яким скористалося лише декілька свідомих заставнівчан.
Дорогі краяни! Ще чимало учасників АТО/ООС не отримують газету. До вас велике прохання (хто має таку можливість, бажання), підтримайте цих людей. Ви не збіднієте на 90 грн. (така залишкова вартість часопису на 5 місяців), а таким чином подякуєте вашому сусіду, однокласнику, товаришеві, знайомому за те, що відстояли Україну, не дали ворогу просунутися у глиб наших територій, а ви в той час розвивали  бізнес, на благо родини працювали за кордоном. Ми сподіваємося і чекаємо вас у редакції часопису. Можете це зробити і самотужки, прийшовши на пошту за місцем проживання, або ж скористатися інформацією про передплату в новоствореній групі Фейсбук «Голос краю» єднає». Думаємо, що ваші душі, серця залишилися добрими, щирими та відкритими.

 До власного дому та своїх рідних часопис передплатили  голова райради С.Капіцький, депутат райради М.Воєвідко, приватний підприємець Т.Ревега та інші. За сприяння благочинного Заставнівського району, настоятеля храму Святого Василія Великого Чернівецько-Буковинської єпархії ПЦУ, о.Віталія Мензака та його колег-священників, «Голос краю» читатимуть прихожани окремих церков Заставнівщини. Таку громадянську позицію можуть продемонструвати й інші заставнівчани, які забули передплатити газету.
 За підтримку велика вдячність і доземний уклін освітянам, медикам, працівникам ОТГ, місцевих рад, ВПУ-24, соціальної сфери, культури, бібліотек, банків, військкомату, правоохоронцям, волонтерам «Заставнівської сотні», пенсіонерам (здебільшого з мізерною виплатою) та представникам інших галузей Заставнівщини.

Щоразу у передплатній кампанії нам допомагають завідуюча бібліотекою-філіалом с.Веренчанка К.Цюпа, секретар Василівської сільської ради М.Кирилюк та інші щирі друзі.
Газета «Голос краю» у цих скрутних економiчних i полiтичних умовах може розраховувати тiльки на вас, наші дорогі ЧИТАЧІ.  Упродовж багатьох років (з часу роздержавлення) не маємо жодної фінансової підтримки ні від влади, ні від держави, ні від  бізнесових структур, ні від окремих політиків. Знищити, закрити — найпростіший варіант, а відновлювати буде дуже складно і дороговартісно.

«Голос краю» є духовною  їжею для інтелігентних, творчих і мислячих людей, які на перший план висувають не «холодильник» з його вмістом, а мірило честі, доброти та справедливості. Публікуємо матеріали, що заслуговують на довіру, виступаємо за свободу думки, особливо цінуємо листи читачів на різноманітну тематику. Поширюватимемо новини та інформацію, що буде вам цікавою та потрібною, аби краще збагнути світ, в якому всі живемо.

Передплата на часопис не завершується ніколи і її можна оформити будь-коли, у будь-якому відділенні поштового зв’язку, або у листонош — з доставкою вже із наступних місяців. Допоможіть нам вистояти і вижити у нинішніх непростих умовах. Завчасно дякуємо за розуміння і підтримку.

З щирою повагою, безмежною вдячністю та любов’ю — головний редактор газети «Голос краю» ЛІЛІЯ БАЛАНЕЦЬКА
Передплату на газети і журнали на ІІ півріччя 2020 року можна оформити у будь-якому поштовому відділенні.
овідомляємо вартість газети «Голос краю» (з доставкою):
на 1 місяць —  15, 90 грн. + вартість приймання передплати — 3,60 грн.;
на 3 місяці — 47,70 грн. +  вартість приймання передплати — 8,20 грн.;
на 5 місяців —  79,50 грн. + вартість приймання передплати — 10 грн.;
Періодичність виходу — 1 раз на тиждень. Передплатити «Голос краю» можна в усіх поштових відділеннях району та області. Індекс видання — 61544.
Будьте з нами, наші дорогі читачі!
З повагою — колектив редакції газети «Голос краю»  


Top