Відео - Як здійснюється дистанційне навчання у Заставнівській гімназії

 

На виконання Законів України, постанова Кабінету Міністрів України, листів Міністерства освіти та науки України щодо організації заходів для запобігання розповсюдженню COVID-19

Забезпечення стійкого функціонування гімназій в умовах виникнення надзвичайної ситуації та збереження життя та здоров'я учасників освітнього процесу педагогіки Заставнівської гімназії із забезпечення виконання виконавчої програми, що проводять навчання в організації, що займається освітнім процесом із використанням технологій дистанційного навчання, що не передбачає оцінки гімназії здобувачами .

Визначені теми для вивчення у віддаленому режимі, розроблений план самостійних учнів для участі в умовах дистанційного навчання для кожного навчального предмету та класу. Також тематичні завдання в системі онлайн в межах встановленого завантаження.

У кожному класичному наявному ноутбуці із встановленим програмним забезпеченням Zoom. Складений графік дзвінків та режим відпочинку з дотриманням санітарних норм перебування дітей за комп'ютером. Також у Viber створено Інтернет-спільноту та виявлене емоційне зв’язок (групи батьків, дітей та вчителів), що провокує Інтернет-зустрічі для дзвінка.

Ми можемо надіслати, що незабаром школярі переступити поріг гімназії та разом з педагогами відкрити нові сторінки Країни Знань.



Top