Відео - Голова «ПАРТІЇ ЧЕРНІВЧАН» Микола Федорук озвучив кандидатів на участь у виборчому процесі на місцевих виборах

 

Один із найавторитетніших людей Буковини, багаторічний мер Чернівців та Народний депутат України Микола Федорук представив кандидата на голову Заставнівської ОТГ Ярослава Цуркана.

Політична партія «ПАРТІЯ ЧЕРНІВЧАН» оголосила про свою участь у виборчому процесі на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року.

22 вересня 2020 року у Чернівцях відбулась конференція політичної сили, під час якої делегати з’їзду ухвалили рішення про висування своїх кандидатів у депутати місцевих рад Чернівецької області.

Зокрема, учасники конференції одноголосно прийняли рішення про висування своїх кандидатів у ради всіх рівнів Буковини – від найменших ОТГ до Чернівецької обласної ради.

Таким чином до списків кандидатів із Заставнівщини, на голову Заставнівської ОТГ від «ПАРТІЇ ЧЕРНІВЧАН» іде Ярослав Цуркан, а Володимир Дойна входить в десятку кандидатів до Чернівецької районної ради.

«ПАРТІЯ ЧЕРНІВЧАН» зібрала усіх тих, хто бажає якісних змін у регіоні, і хто здатний виправити ситуацію та реалізувати нову продуману стратегію розвитку Буковини!



Top