Заставнівська служба зайнятості - Налагоджена співпраця дає результат

 

Тісна співпраця між Заставнівською службою зайнятості та фізичною особою підприємцем Хомин Мирослав Любомирович триває з 2004 року.

За цей час служба зайнятості надала компенсацію єдиного соціального внеску на створення трьох нових робочих місць впродовж 2017-2018 років, час від часу за необхідності, надавалася допомога роботодавцю щодо укомплектування підприємства персоналом, а у вересні 2020 році фахівці служби зайнятості підібрали молодого спеціаліста на посаду медичної сестри.

Стоматологічна клініка - є сімейною справою родини Хоминів, адже там працює батько з двома доньками. Створивши конкуренцію по наданню якісних стоматологічних послуг, ця клініка користується попитом та має авторитет не тільки у Заставнівському районі, але й у Чернівецькій області.

Як тільки у роботодавця з’явилася потреба у працівникові, фахівці служби зайнятості звернули увагу на молодого фахівця з медичною освітою Богдану Палічук, яка перебувала на обліку в Заставнівській районній філії.

Богдана пройшла 14-денне стажування у підприємця на вакантну посаду. Перед цим успішно пройшла профвідбір за замовленням роботодавця.

3 вересня 2020 року після успішного проходження стажування Богдана була працевлаштована за сприянням служби зайнятості.



Top