Відео - СПІЛЬНІ ЗУСИЛЛЯ КОМАНДИ ПРОФЕСІОНАЛІВ УВІНЧАЛАСЯ УСПІХОМ – ЗАСТАВНА ОТРИМАЛА ОНОВЛЕНИЙ СТАДІОН

 

Відбулася історична для Заставнівщині подія – відкриття оновленого стадіону в райцентрі після його капітальної реконструкції , на якому буде проводити свої домашні матчі не лише місцеві команди, але й із сусідніх районів.

Займатися на ньому зможуть усі охочі: від малого до старого. Реконструкцію спортивного об’єкту (трибуну, футбольне поле, бігові доріжки, вболівальну зону) здійснювали будівельники ТОВ «ЧернівціСітіБуд», керівником та засновником якого Петро Кінищук.

На виконання усіх робіт витратили мінімальну суму коштів і вони не із бюджету. На особисте прохання голови районної державної адміністрації Дмитра Козарійчука, долучився до фінансування реконструкції Народний депутат України Валерій Божик. Зацікавленість у позитивному завершенні справи були усі причетні до ідеї і , власне, до виконання робіт.

Через карантинні обмеження не було масових гулянь і великих концертів, але були вітання, щирі слова вдячності і подарунки (футбольні м’ячі), які вручив начальник відділу освіти, молоді та спорту Заставнівської райдержадміністрації Микола Гладюк.

Стадіон насправді не впізнати. Він отримав нове життя. У захваті від нового стадіону і самі заставнівчани. Пані Валентина Гапей не може підібрати слів, її емоції зашкалюють і переповнює гордість за людей, які допомогли реалізувати мрію дітей, батьків і містян, залюблених у спорт, в реальність: « Це чудово! Це справжнє свято для маленьких і дорослих!»

Стадіон і справді гарний. Тут є все – в трибуні облаштовані переодягальні та душові для спортсменів, внутрішні вбиральні. За побажанням наймолодших спортсменів у планах є і встановлення вуличних тренажерів.

Спільні зусилля увінчалися успіхом.



Top