Спільними зусиллями. Після довгих двох років затишшя, на залізничну станцію Заставни, прибув перший потяг з вагонами зерновозами.

 

Понад два, роки минуло з того часу, як недолугим розпорядженням столичних чиновників від залізниці, станцію Заставна Івано-Франківської дирекції Львівської залізниці було віднесено до розряду мало діяльних.

З того часу , а якщо точніше, то з 01 серпня 2018 року жоден вагон не було подано на станцію для проведення навантажувально-розвантажувальних робіт.

Частина станційних працівників звільнилась, частина перевелась на інші дільниці.

Почала занепадати як сама станція, так і не численні підприємства , певною мірою пов’язаними з залізничними перевезеннями.

І ось після довгих двох років затишшя, на станцію прибув перший потяг з вагонами зерновозами.

З ритмічним цоканням колісних пар на стиках вже добряче заржавілих рейок цей потяг ніби нагадував, якими зусиллями давалось це відновлення роботи станції.

Не буду вдаватись в арифметику скільки паперу було списано, скільки кілометрів доріг проїхало і скільки дверей кабінетів відчинено за для досягнення результату.

Також не буду називати прізвищ , щоб бува, когось не забути, або не возвеличити непричетних.

Головне не це!

Головне що спільними зусиллями, крок за кроком ми досягли результату!

Ми разом змогли, зуміли!

Це , поки, маленька, але реальна перемога! Тепер важливо зусиллями новостворених громад, нового депутатського корпусу, підприємствами та підприємцями міста Заставни й навколишніх сіл , розвивати й примножувати досягнуте, за для процвітання Буковини та держави України. Дякую всім, хто підтримав і тим, хто не заважав.

Пишаюсь Вами!



Top