Пам'ятні заходи на честь Героїв Небесної Сотні в Заставні (відео)

 

Сьогодні в місті Заставна відбулося віче в честь Пам'яті Небесній Cотні, де згадали про перших загиблих героїв, які віддали своє життя під час Революції Гідності.

На віче були присутні практично всі керівники Заставнівського району та міста Заставна.

Жителька села Веренчанка Людмила Фалібога (керівник Сергій Статуєв) зачарувала присутніх виконанням пісні "Повертайся живим", та на якусь мить нагадала ті дні,  коли дійсно щирі патріоти відстоювали честь і славу українського Народу.

Барабащук Василь чудово виконав "Пливе Кача"  Піккардійської Терції, також хорова група народного ансамблю пісні і танцю "Веселка" Заставнівського районного Палацу культури дивовижно виконала твір "Запалю свічу" які більшість з присутніх слухали затамовуючи подих.

Перед присутніми також виступив один із перших учасників Майдану Гідності - Віталій Петришак, який в своїй промові, наголосив на тому що пройшло вже три роки а на жаль за кров поклавши своє життя на Інститутській до сих пір ніхто не відповів.

Редакція сайту "Заставна Сьогодні" Щиро співчуває тим хто в ті не далекі, страшні часи втратив сина, брата, тата чи просто людину яка стояла пліч опліч з усіма і висловлювала не просто свою думку, але и бажання всього українського народу.

Хоч на сьогоднішній день героїв які полягли за Неньку Україну є набагато більше на жаль, ми хочемо з молитвою передати вам на Небеса, велике спасибі за те що захищаєте нас і показуєте всьому світу що навіть самий лютий ворог не позбавить нас волі.

Тож тим хто вже не з нами Хай земля вам буде пухом.

А воїнам які сьогодні відстоюють честь і гідність України: Хай небо над вами завжди буде мирним а ворожі кулі ніколи не досягають цілі.

Українські Ангели загинули за правду, свободу, незалежність своєї держави, і ціною жертовності показали, що наш український дух є незламним, а народ – нескореним.

 Вічна пам'ять Героям!!!

Герої не вмирають вони стають янголами охоронцями нас та наших дітей.

Поділитися
Повертайся Живим - Людмила Фалібога



Top