Відео - "Ми нікого не шугаєм" звернення учасників бойових дій до Заставнівського міського голови Радиша В.Й

 

Я, Галай Людвіг, учасник бойових дій, представник всеукраїнської ГО «Ніхто крім нас» в Чернівцях, представник ГО «Учасників бойових дій Заставнівщини» хочу зробити заяву на рахунок звинувачення голови Заставнівського ОТГ Радиша Василя в тому, що АТОвці вечорами залякують наших депутатів.

Заявляю, що дане звинувачення є наклепом. Довожу до відома, Василь Йосипович, та до відома вашого секретаря Руслана Леваніна, що учасники бойових дій Заставнівщини ні в які «політичні ігри» не влазять і не підтримують, нікого не «критикують» і не «шугають».

Якщо у вас є факти погроз, будь ласка, звертайтеся у поліцію, а якщо немає – то будете відповідати за наклеп! Наша ГО відстоює свої права, які надали нам вами подібні. А ви пам’ятайте про свої обов’язки перед нами! Не забувайте про те, що в Україні іде війна і гинуть хлопці, яких ви поділили на своїх і чужих.

     У випадку загострення ситуації на Сході хто має йти захищати наших рідних і відстоювати цілісність України?

Запам’ятайте: не ми ваші слуги, а ви є слугами народу, бо ми вас вибрали!

     Моє прохання не вмішувати у політику учасників АТО, а навпаки допомагати, так як це роблять інші голови ТГ.

Тому що у разі необхідності ми резервісти першої черги. То зробіть так, щоб ми знали, були впевнені, що за нашими спинами влада, яка дбає про нас і наших рідних і підтримує те, що ми відстоює – свободу і цілісність країни!!Не розчаровуйте нас!! Слава Україні!!



Top