Ми вдячні родині, друзям, знайомим і незнайомим людям, які допомогли врятувати життя нашого синочка Богданчика. Тетяна Грекул-Ковалик

 

Не так давно з нами трапився нещасний випадок.

У пошуках нових «вражень і пригод» синок Богданчик випав з вікна четвертого поверху…

На щастя, під час падіння крило Ангела-охоронця підтримало маленьке життя нашого хлопчика, тому все обійшлося мінімальними внутрішніми пошкодженнями, але, на жаль, із серйозними переломами.

Ми вдячні родині, друзям, знайомим і незнайомим людям, які допомогли нам у важкі хвилини нашого життя добрими словами, молитвами, фінансово.

Але особливої уваги та окремої вдячності заслуговують чергові лікарі Швидкої допомоги міста Заставна та лікарі відділення анестезіології з ліжками інтенсивної терапії ОКРП «Чернівецької лікарні швидкої медичної допомоги» під професійним керівництвом Костіва Ігора Васильовича, де була вчасно надана кваліфікована перша допомога – це врятувало життя Богданчику.

Потім нами опікувався торакальний хірург з Чернівецької міської дитячої клінічної лікарні, чудова людина і хороший спеціаліст Боднарук Дмитро Васильович.

Дитяча лікарня дуже гарна, чиста з приємним персоналом – всі зручності для дітей і їх батьків.

Тут же, під наглядом Смаги Андрія Володимировича синочкові залікували рани та підготували до складної операції на ніжці, яку провели наші спасителі з травматологічного відділення для дітей ОКРП «Чернівецької лікарні швидкої медичної допомоги»: Мартинов Андрій Володимирович, Черней Вадим Юрійович, Марчук Олег Федорович, Пентелейчук Григорій Іванович та Горевич Віталій Миколайович.

Щоб не було якихось незручностей з перевезенням для дитини, було вирішено проводити операцію в Чернівецькій міській дитячій клінічній лікарні, а тому привезли все необхідне.

Операція тривала довгих 4 години та пройшла успішно.

Напередодні святого Миколая нас виписали.

Щомісяця ми контролюємо післяопераційний стан ніжки у наших лікарів з травматологічного відділення для дітей ОКРП «Чернівецької лікарні швидкої медичної допомоги», а при потребі – й у телефонному режимі, і Богдась маленькими кроками прямує до повного одужання.

Щиро дякуємо Вам!

Словами це все не описати й для багатьох це просто історія, але повірте, що насправді це неймовірна історія, казка з щасливим кінцем, зі своїми героями та чарівниками, чарівниками з золотими руками.

«Той, хто рятує одне життя, рятує увесь світ».



Top