СПІВПРАЦЯ ЗАРАДИ ДОБРА

 

28 лютого 2017 року Заставнівська районна організація Товариства Червоного Хреста України зустрічала гостей з німецького міста Вісбаден: Вернера Цорна та нашого земляка, який проживає у Німеччині Ігоря Горбаля.

 Великою несподіванкою для нас було саме те, що пан Веренер сам став ініціатором приїзду в наш край, для благих подальших справ,які йому хочеться творити за покликом серця, адже творити добро легко,якщо воно наповнюється щирістю намірів , добротою та любов'ю!

 До нас в Заставну він приїхав вперше, а на Україні він уже бував та навіть неодноразово допомагав багатьом будинкам, школам та простим людям ,які потребували допомоги.

 Пан продемонстрував нам фото де вони з сім'єю , дружиною, дітьми ,внуками та друзями все збирають самі ,( одяг,взуття,засоби гігієни,тощо), сортують.

А що саме цікаве, Пан сам сідає за кермо і перевозить все через кордон та своїми руками роздає людям!

Проста людина , а таку велику справу робить!!!! Хай Бог Вам, Панове поверне Ваші справи сторицею!!!!

В ході розмови голова Заставнівської РОТЧХУ Юлія Мижинська розповіла про роботу нашої організації в цілому, висвітлила основні проблеми в роботі ЧХ,а саме щоденні звернення громадян міста, району:

Це безкінечні дзвінки з проханнями про продуктові набори, одяг, постільну білизну, та багато іншого в чому було задоволено потреби потребуючих, описала людей ,що просять нашої допомоги, обговорили всі можливі варіанти співпраці.

Також звичайно, під час розмови було обговорено в усному порядку подальша співпраця між Німецьким Червоним Хрестом та нашою РОТЧХУ, що для нам є дуже і дуже важливо!

Дякуючи пану Ігорю, саме він полегшив наші проблеми з мовним бар'єром, він був гарним перекладачем та активно допомагає в підготовці з документами та збором усієї необхідної інформації!!!

Також на зустрічі був присутній Василь Миколайович Мельник заступник голови районної ради, який підтримав усі можливі ідеї у співпраці та додав, що в свою чергу теж буде активно підтримувати Червоний Хрест(що і зараз робить) та дякує пану Вернеру та пану Ігорю за такий приємний візит до нас в гості.

Щиро дякуємо за знайомство з такою "золотою" людиною голові Заставнівської районної ради Сергію Івановичу Капіцькому, саме він познайомив Юлію Мижинську з нашими гостями. Жаль, що він не зміг бути присутнім на нашій зустрічі.

Дякуємо за небайдужість та підтримку. Людські серця об’єднуються коли в них є любов, людяність, та віра в краще майбутнє!!! Дай Боже Вам добрі люди ,наснаги, здоров’я,сил , терпіння та довгих років життя!!!!Нехай у Ваших родинах панує достаток, мир, спокій,, а Ваші добрі справи примножуються та дарують радість вашій душі!

 Нехай Ваша доброта та благодійність повернеться Вам сторицею!!!!!!

Поділися з друзями



Top