«День іменинника» для діток інвалідів м.Заставна та району які народилися в січні та лютому.

 

Заставнівська Района Організація Товариства Червоного Хреста України (РОТЧХУ) започатковує традицію щомісяця проводити акцію-захід для діток інвалідів «Подаруй дитині свято».

За задумом організаторів, на таких заходах благодійники, небайдужі жителі району вітатимуть іменинників, які святкують день народження поточного місяця.

Перше таке свято планується провести 21 березня о 11 годині в піцерії «DOLCEPIZZA» для діток які народилися в січні та лютому.

Головним задумом є те, щоб наші дітки мали можливість відчути атмосферу справжнього свята, гарно провести час, побавитися у забавні конкурси та ігри, в чому нам допоможуть «Майстерня Вашого свята», а саме Ірина Хортюк (Яремковська) та її помічники, які знають свою справу на всі 100%, адже захід ,який ми проводили в до дня «Святого Миколая» , це їхня робота!

Дітки повинні були щасливими, а це для нас найголовніше! Також хочемо подякувати піцерії «DOLCEPIZZA» ,а саме власникам Івану Маляру та Віталію Скакуну, вони із задоволенням будуть пригощати діток, та підтримують активно таку благу акцію.

Ідеєю створити таке свято, поділилася голова Заставнівської районної організації Товариства Червоного Хреста Юлія Мижинська «Найменше ,що ми можемо дати діткам інвалідам- це свято, любов та цим хочемо сказати: -МИ З ВАМИ!

Надіюсь ,це стане гарною традицією дарувати діткам частинки «свого серця»!

Запрошуємо бажаючи до співпраці та благодійності! Для діток потрібно закупити подаруночки та смачний тортик! Давайте творити добро разом!!! Це блага справа, вона повернеться добром!

Усі благодійники, які будуть мати бажання долучитися до даної акції, фото та відео звіт , буде оприлюднено у соц.мережах та районній газеті «Голос краю».

Поділися з друзями



Top