У всьому винен Бурбак – аргументи від Саакашвілі

 

З наперед заготовленими питаннями і гарно підготовленим сценарієм в кращих традиціях «Совка» 9 Березня в Заставні пройшла зустріч з новим українським політиком Міхаелом Саакашвілі.

Теплий прийом грузинському гостю мабуть влаштував апарат Заставнівської міської ради та особисто  В. Радиш – Заставнівський міський голова.

Правда не обійшлося і без ексцесів.  Виявляється, за словами М. Саакашвілі що цю зустріч хотіла зірвати Чернівецька обласна влада, яка організувала заходи по Святкуванню дня народження Т. Г Шевченка, щоб люди стомились і не прийшли на зустріч з одіозним політиком.

Що й казати: хто такий Шевченко в порівнянні з Саакашвілі?

На особливу увагу заслуговують  і питання жителів міста Заставна, які вони задавали гостю.

Навіть дехто з них прийшли на зустріч з своїм комп'ютером та принтером (на відео видно питання роздруковані на офісному папері).

Правда, були і запитання з залу,  дещо не зручні для наших гостей.  Судіть самі, на запитання, чому Саакашвілі не може їхати в свою рідну країну, Міхась заявив, що є люди, які йому заважають працювати, бігають за ним по його зустрічах і підсилають п'яних людей-провокаторів, з не зручними запитаннями.

Виявляється, у всіх бідах винна команда БПП і, особисто, Бурбак Максим. Через його роботу наш гість ледь не розбив свій автомобіль.

Разом з тим М. Саакашвілі не обминув увагою і наших районних керманичів, а саме С. Капіцького в честь якого в одному з запитань поставлених політику, названий наш район.

Виникає запитання, звідки в нього така обізнаність, що робиться в нас в районі? Може йому хтось підказав, хтось з його партії в нашому районі?

Ну що ж, акценти розставлені, напрямки вказані. Тепер очікуємо свіжих виборів, може з рибою, а може на цей раз з «Боржомі»  та грузинськими шашликами…

P.S  В наступній статті, спробуємо розібратися, хто саме представляє партію «Рух нових сил» на Заставнівщині та звідки за одну ніч в заставні на кожному не до пиляному дереві  та стовпі взялися оголошення про приїзд такої одіозної фігури в наше місто. 

Хто ж порушив  чинне положення, прийняте Заставнівською міською радою, яке не дозволяє розміщувати оголошення на стовпах і чому за це ніхто не поніс відповідальність.

Поділися з друзями

Відео зустріч з Саакашвілі - повністю




Top