Навчання - Умовна пожежа в Заставнівській ЗОШ № 2 - відео

 

Сьогодні в Заставнівській ЗОШ № 2 несподівано прозвучала пожежна тривога, а саме на пульт 102 МНС України в Заставнівському районі, поступив тривожний сигнал про пожежу в школі.

Спец-підрозділ негайно виїхав на місце події.

Та як вияснилося згодом, такого роду сигнал поступив з управління МНС в Чернівецькій області. Мета:  тактико-спеціальні навчання по ліквідації пожежі та відпрацювання спільних сил та засобів Заставнівського району.

Умовна пожежа виникла на третьому поверсі (горіло горище), під час якої, відпрацьовано порядок евакуації школи, методи евакуації, порядок співпраці адміністрації школи та злагодженість дій зі службами міста Заставна по ліквідації пожежі.

Хочеться добавити, що навчання були несподівані як для заставнівських рятувальників так і для адміністрації навчального закладу, так як ні ті, ні інші не були попередженні про захід.

За словами Баб`юка Василя Івановича - начальника відділу на реагування на надзвичайні ситуації в Чернівецькій області, навчання отримали оцінку "добре"

Також як повідомила нам директор ЗОШ, Бачинська Надія Анатоліївна, вона впевнена що такого роду навчання просто необхідні для навчальних закладів, так як ніколи не знаєш що саме може трапитись, а життя та здоров`я дітей понад усе. 

Поділися з друзями

 



Top