Відео - Керівники Заставнівської громади замість допомоги підняли крик за пост в соц.мережі

 

24 червня до редакції сайту "Заставна Сьогодні" звернулася стурбована жителька міста Заставна, яка розповіла що під час сильної зливи 20 червня, її та сусідів затопило, та через байдужість місцевої влади вода і сьогодні стоїть на городах.

Як розповіла пані Орися, вона спілкувалась щодо своєї біди з секретарем Заставнівської міської ради Русланом Леваніним, який запевнив що через пів години до неї та до інших постраждалих з цієї вулиці навідається комісія, щоб зафіксувати збитки, люди чекали на неї три години, після чого пані Орися написала секретарю в особисті повідомлення в одній із соц.мереж про те що треба тримати слово, на що реакція була миттєва.

До неї навідався голова міської ради Радиш Василь Йосипович разом із секретарем, що правда не допомогти, а накричати за те що та написала в інтернеті. Жінка пояснила що вона не мала на меті когось ображати, а хотіла, щоб керівництво просто виконувало свої обіцянки, адже постраждалі люди з  вулиці залишили свої роботи та прочекали три години безрезультатно.

Пані Орися пояснила, що якщо водостічна труба яка знаходиться неподалік була б піднята вище та почищена такої біди б не сталось, на що міський голова відповів "ну я ж не прошу, щоб ви мені в город лізли", коли інші сусіди побачили що приїхало керівництво також почали сходитись, та побачивши що до них ідуть люди "горе керівники" втекли.

Так постраждалі люди залишились ні з чим, а пані Орися ще й з повним городом води яка за кілька днів вже навіть засмерділась, а про урожай вже мови й не йде.



Top