Відео - Зрадив інтереси жителів громади, чи голова від ЗЕлених, нищить громаду, для власних "шкурих" інтересів?

 

 Жителі Заставнівської ТГ звинувачують мера у зраді своїх же передвиборчих обіцянок

Днями жителі Заставнівської громади зібрались для того, щоб висловити своє невдоволення стосовно реорганізації Дитячого садочку №1 міста Заставна, закриття старших класів у школі села Вербівці, масові звільнення, та зі слів самих жителів «хамське» відношення голови до жителів, працівників та пенсіонерів.

Люди невдоволені діями міського голови В.Й.Радиша, адже як стверджують жителі громади перед виборами він клявся що цього не буде, вони повірили, та час показав що все сталося з точністю навпаки, сьогодні батьки переживають що буде з їх дітками.

Зі слів виборців Заставнівської ТГ, їм набридло терпіти вибіркове ставлення, вічні перекрикування та образи, людям не дають висловити власну думку, їх зневажають, не чують, не розуміють, ігнорують.

Заставна, а згодом і Заставнівська територіальна громада, з приходом до влади теперішнього голови, поступово перетворилася на місце без перспектив та занепаду.

 

І якщо спочатку це  бачили тільки ті, хто прогнозував події  на декілька років вперед, то тепер все більше людей помічає брехливість,  наглість, непрофесіоналізм  голови громади та його команди.

 

Виявляється ще три роки тому назад голова шептав, що треба закрити один садочок. І, незважаючи на це, брехав перед виборами, що не закриватиме! Закричав і забив у дзвони, коли «моцно» всівся на трон та обставив себе так званими «однодумцями».

 

Чи вивчав той голова скільки дітей  після реорганізації перестали ходити в садочок взагалі?

Чи відомо йому, що завідуюча садочка, яка немає відповідної освіти, каже батькам, щоб не приводили дітей, бо й так їх багато?

 

Згідно українського законодавства, школи в яких більше  дітей не повинні були понижати в ступені, але де там!

 

І все рівно, що через бажання зберегти себе в кріслі діти з села Вербівці, які могли б за 5 хвилин пішки бути в опорній школі в с.Юрківців, тепер мають їхати аж в Заставну (до Юрківців із Вербівців -  1,5 км; до Заставни понад 12 км).

 

 Та хто думає про дітей: основне, що сам всівся в трон на 5 років.

 

Громада пасе задніх в рейтингах, з іншими  громадами немає спільних проектів, справ, бо скрізь «газді» бачаться вороги….

 

Сьогодні на рівні країни приймається законодавство, щоб надати можливість людям з інвалідністю працювати та заробляти на своєї гідне життя, а не тільки животіти на пенсію. Та де, «царю» з подвійними стандартами закони не писані.

 

То в інших громадах – кожен 8 працівник має бути людина з інвалідністю. А у нас – речі на вихід!...

 

Можна багато говорити та краще послухати всі ці історії від очевидців, які  постаждали від того, що довірилися теперішньому голові Заставнівської громади в період виборів 2020 року.

 

Не зрозуміло ще остаточно чим закінчиться все це і для людей, і для громади.

Однак зрозуміло, що діючий  голова громади ввійде в її історію як найбільший брехун!

 

А скільки це  триватиме – залужить виключно від Вас! 

 



Top