Фото - У Заставнівському опорному ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбувся тиждень безпеки дорожнього руху

 

Відомо, що найдорожчий скарб людини – це її власне життя і здоров'я. Незнання або невміння дотримуватися певних правил часто призводить до втрати не тільки здоров'я, а навіть життя.

Нам відомо, що з кожним роком зростає інтенсивність автомобільного руху на дорогах. А це в свою чергу, підвищує відповідальність усіх учасників дорожнього руху: водіїв, пішоходів, пасажирів. Тому, щоб зберегти своє здоров'я та життя потрібно завжди чітко дотримуватись встановлених Правил дорожнього руху.

З метою посилення профілактичної та роз'яснювальної роботи, підвищення рівня культури поведінки дітей на дорогах та закріплення знань Правил дорожнього руху у Заставнівському опорному закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ст. з 27 по 30 вересня пройшов Тиждень безпеки дорожнього руху.

27.09.2021 р. проведено інформаційну хвилинку «Безпека на дорозі – безпека життя», бесіди, години класного керівника, виховні години, цільові дитячі профілактичні заходи «Дитина – пасажир», «Живи цікаво та безпечно».

28.09.2021р. учні 1-4 класів мали змогу переглянути відео-ролик «Правила дорожнього руху для моєї безпеки».

Педагог - організатор Котляр С.М. 30.09.2021р. разом із класними керівниками провели конкурс малюнків на асфальті «Правила безпеки на дорозі», де учні початкових класів мали змогу продемонструвати свою творчість і знання дорожніх знаків.

Бібліотекар Бойчук М.М. протягом тижня організувала тематичну виставку в шкільній бібліотеці «Дотримуйся Правил дорожнього руху!»

На загальношкільній лінійці «Знай та вивчай Правила дорожнього руху», був запрошений начальник ювенальної превенції Маник І.І., який ознайомив присутніх з історією виникнення Правил дорожнього руху та необхідністю їх дотримання. Продемонстрував засоби, прилади, які використовують для своєї роботи інспектори патрульної служби. Учні 2-4 класів із цікавістю слухали начальника превенції  та були активні у відповідях на запитання.

Вся робота протягом тижня була спрямована на підвищення поінформованості учасників освітнього процесу про негативні наслідки дорожньо-транспортних пригод та їх уникнення.

 



Top