Не дерибан, а "ці руки нічого не крали": продовження заставнівської дорожньої епопеї.

 

Після публікації 30 березня цього року на нашому сайті листа невідомого автора, який надійшов на нашу адресу, редакція отримала багато звернень обурених громадян щодо підозри розкрадання коштів з міського бюджету.

Ми не будемо займати чиюсь позицію, стверджувати, що правда чи ні, але спробуємо провести невелике дослідження інформації з відкритих джерел.

На жаль, часу мало, обмежимось роботами по вул. Турецького.

Отже, спробуємо розібратися в даній ситуації по статті яку опублікував один із жителів міста посилання >>>.

З сайту dzo.com.ua ми бачимо, що такі роботи по вул. Турецького, дійсно, виконувались, але в вересні 2016 р. ремонт дорожнього покриття на цій вулиці виконувало ТОВ "Орієнтир".

А перед самим Новим Роком на цій же вулиці робить ямковий ремонт ТОВ "Євродорсервіс". Про укладені договори, шановні читачі, ви можете дізнатись за посиланням dzo.com.uа

Ми вирішили проїхатись цією відремонтованою дорогою.

Враження, відверто кажучи, не з кращих: на цьому відрізку можна залишити в ямі колесо або піддон, м`яко кажучи, угробити автомобіль.

Добре, хоч хлопці з "Орієнтиру" до порядку зробили початок вулиці. Чому в подальшому міський голова більше ремонти доріг їм не доручав? Чи доручав?

Що ж робив "Євродорсервіс"?

Можливо відмивав гроші? Адже ніякі роботи в переддень Нового Року ніхто скоріш за все не робив, і взагалі НІЧОГО НЕ РОБИЛИ!? 

А от відповідь "Я хотів як краще" можливо і цей раз пройде для деяких бабусь?

Редакція сайту звертається до апарату Заставнівської міської ради за роз`ясненнями щодо даного факту, відповідь сподіваємось отримати. Електронна адреса ГО - (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.). 

Ми з задоволенням опублікуємо таке офіційне пояснення на даному сайті.

А, можливо, краще пояснення дадуть правоохоронні органи?

Опублікований матеріал не публікується з метою - образити чиюсь честь чи гідність, а просто щоб отримати відповіді на запитання які дійсно хвилюють жителів Заставни.

Далі буде!!!



Top