З 24 грудня учні Заставнівського ЗЗСО І-ІІІ ст. навчатимуться дистанційно

 
Сьогодні, 23 грудня, відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Заставнівської міської ради.
Участь взяли: міський голова (голова комісії), члени комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Заставнівської міської ради, керівники Заставнівських ОЗЗСО І-ІІІ ст. та ЗЗСО І-ІІІ ст., Заставнівського ЗДО (ясла-садок).

На порядок денний винесли питання про розвиток епідемічної ситуації на території міста Заставна, зумовленої вітряною віспою.

Доповідали міський голова Василь РАДИШ та начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Зоряна ПАЗЮК.

Враховуючи рекомендаційного листа Кіцманського відділу Чернівецької філії ДУ «Чернівецький обласний центр контролю та профілактики хвороб міністерства охорони здоров’я України» від 23.12.2021 № 525, комісія вирішила організувати освітній процес з використанням технологій дистанційного навчання для учнів Заставнівського ЗЗСО І-ІІІ ст. (у тому числі мистецького, культурного та спортивного спрямування) з 24 грудня 2021 року по 31.12.2021 року включно йдеться на facebook сторінці Заставнівської міської ради.
 


Top