Відео трейлер - Заставна - Пила 3 повертається або Кому заважає дендропарк

 

Схоже після тогорічної публікації одного із наших блогерів статті " Мамо, хто обідив каштани?" міська влада вирішила в цей раз зробити так щоб "дерева не плакали" тому і почала їх пиляти "в пень".

Незрозуміло хто клеймував дерева в Заставнівському Дендрологічному парку, але схоже що у людини дуже слабкий зір, або ж вона не зовсім фахівець своєї справи, чи навпаки?

Отже після рішення №153 від 29 листопада 2016 року в якому, скоріш за все передбачалося видалення аварійних дерев, цієї весни міська влада вирішила "попиляти" причому аварійні дерева як стояли  так і стоять а в парку попиляли схоже тільки тільки "ділову" деревину, яка ще можливо могла би не одних десять років рости та очищувати повітря яким дихають наші діти.

Але депутати та очільники міста, напевно захотіли з того дерева поробити по місту дитячі майданчики, теремки, лавочки, щоб не переплачувати різним перекупам, або ж нарешті зробити міський пляж, щоб заставнівчани в літку могли сім`ями відпочивати біля Панського ставу. 

Але куди подівалася спиляна деревина невідомо, при наймі на офіційному сайті міської ради окрім "хвалебних ОД" самим собі більше нічого немає, тобто деревина зникла в невідомому напрямку, або ж їх розібрали місцеві мешканці на дрова, але в парку дерев на дрова і так багато, колоди там роками стоять та гниють, але на дрова їх ніхто не поспішає брати.

Можливо і цей раз деякі люди будуть кричати що "хотів як краще" але на жаль в цей раз, проблему як з лежачими поліцейськими не вирішити адже дерева ростуть десятиліттями і за одну ніч як зазвичай не виправити.

Чи хтось відповість за такий вандалізм, чи деякі Заставнівчани і далі будуть хлопати в долоні та кричати "МОЛОДЕЦЬ", час покаже, але пора вже зрозуміти, що ні мер ні депутати не прибирають місто за свої кошти, а за гроші платників податків, тобто НАШІ з вами.

PS: Схоже прибиранням та псевдо чистотою Заставни, деякі міські діячі маскують не зовсім білі справи, але про це уже з підтвердженими фактами згодом.

Просимо не  судити за сарказм в відео трейлері, але тут або висміювання не "проффессіоналізму" або гірка сльоза, через те що такий вандалізм ще й багатьом до душі.

Поділися з друзями

 



Top