В Заставнівському парку відбувся суботник

 

За традицією, перед Пасхою в місті Заставна роблять велике прибирання (суботник), яке дозволяє привести місто в охайній вигляд.

В Заставнівському парку було організовано суботник, де як завжди учні Заставнівської гімназії разом із працівниками Благоустрою наводили порядок.

В прибиранні брали участь більше ніж три сотні школярів, які завзято допомагали очищати поляни від сміття та листя, замітали доріжки, та прибирали коло пам`ятника.

Діткам дуже сподобалось таке прибирання хоча і довелося добряче попрацювати, адже територія не маленька, та що може бути краще за час проведений на свіжому повітрі разом із друзями та однокласниками.

Директору Заставнівської гімназії Мартинюк Світлані Василівні, хочеться сказати велике дякую, за те що не тільки навчає наших діток, але й привчає їх до того що треба берегти природу і чистоту, де всі ми з вами відпочиваємо.

Тож сьогодні наш парк став чистим і готовим до свят, а все з допомогою дітей та робітників Благоустрою які допомагали збирати та вивозити сміття.

Поділися з друзями



Top