Відео - На Заставнівщині ГО "УНІА" дякує громаді Хейденрод за надану гуманітарну допомогу

 

Війна в Україні -- це важкий час, коли ми  бачимо справжню сутність кожного.

Тішимося з того, що серед людей з якими були  непорозуміння, ми знайшли друзів.

Прикро, що своє  «справжнє»  обличчя показали «найвідданіші».

Насамперед, ми  висловлюємо свою щиру вдячність та глибоку повагу  жителям громади Хейденрод, зокрема  меру — Volker Diefenbach (Фолькеру Діфенбаху), нашим українцям  Юлії та Ігорю Горбалям  та кожній людині,  котра долучилась до збору гуманітарної допомоги, яку отримала громадська організація «УНІА»:

Генератори

Вогнегасники

Бензопили

Системи зв’язку та спостереження

Продукти харчування

Дитяче харчування

Медичні засоби

Підгузки

Одяг

Засоби гігієни, тощо.

Окремо  дякуємо за слова написані німецькою на коробках,  що є відображенням нашого спільного прагнення миру.

Завдяки злагодженій  роботі волонтерів, заступника з гуманітарних питань  ГО «УНІА»  Сергія Капіцькогота очільника Чернівецької військової адміністрації Сергія Осачука, ми маємо можливість налагодити співпрацю з європейськими каїнами, які радо допомагають нам дбати про наших захисників:  забезпечувати продуктами харчування та засобами гігієни  сотні вимушених  переселенців, турбуватись про діток,особливо тих,  які залишились без батьків.

 Ми регулярно доукомплектовуємо вантажі які їдуть у самі гарячі точки України – Кіїв, Гостомель, Запоріжжя, Дніпро, до тих,  хто спить у сирих та холодних окопах, до наших Героїв.

Також ми надаємо допомогу тимчасовим переселенцям, які прибувають групами із громад району. І  що важливо – вони отримують допомогу  не тільки для  себе, але й для тих, з ким тимчасово проживають.

Тож сьогодні,  можливо, ми зробили ще не все на що здатні, але ми допомагали, допомагаємо і будемо допомагати тим,  хто цього потребує.

Особисто  від себе  адресую  величезне спасибі всім волонтерам, хлопцям Заставнівської ТРО,  які допомагають дівчатам і  жінкам  в сортуванні отриманої допомоги та підтримують патріотичний дух команди. Дякуємо Вам,  наші хлопці!

Немає сьогодні нічого важливішого ніж єднання.  Це час,  коли такі різні люди стали одним цілим і продемонстрували світові,  що в мирний час ми можемо бути самі - по – собі,  але коли ображають наших,  ми  цим оркам усі разом  влаштуємо пекло на землі. Кораблі підуть за вказаним нашими моряками маршрутом.  А  головне – це  те,  що саме ми - українці  творимо історію сьогодні, переформатовуємо світ і демонструємо хто і чого вартий у глобальних масштабах.

Україна єдина, вільна, незалежна!

З нами міць воїнів ЗСУ, доброта матерів, згуртованість волонтерів і лють за кожну знівечену душу.

        Ми впевнено йдемо до нашої Перемоги!

Слава Україні! Героям слава!

Джерело: unia.net.ua



Top