У Заставні чоловік під час суперечки задушив свого товариша ременем: поліцейські його затримали

 

На Буковині правоохоронці оперативно затримали 32-річного місцевого жителя, який під час словесної суперечки задушив свого товариша.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Сьогодні вранці, 15 липня, до поліції надійшло повідомлення про те що в одному з будинків міста Заставна виявлено тіло чоловіка без ознак життя.

За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група відділення № 3 (м. Заставна) Чернівецького районного управління поліції. Там правоохоронці виявили 37-річного місцевого жителя з ознаками насильницької смерті.

Криміналісти оглянули тіло загиблого та виявили у нього слід на шиї, який вказував на ознаки удушення.

Поліцейські провели першочергові слідчі дії, у результаті яких встановили обставини події та затримали особу причетну до вбивства. Ним виявився 32-річний місцевий житель.

Працівники поліції з’ясували, що під час спільного розпивання алкоголю між чоловіками виникла словесна суперечка, яка переросла в бійку. В ході конфлікту старший чоловік ременем задушив молодшого.

Працівники поліції за цим фактом розпочали кримінальне провадження. Відповідно до чинного законодавства, буковинцю загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Правоохоронці затримали зловмисника в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Під процесуальним керівництвом Заставнівського відділу Чернівецької окружної прокуратури слідчі поліції повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Буковинські поліцейські повідомили чоловіку про підозру у вчиненні умисного вбивства у Заставні.

Поліцейські звернулися до суду з клопотанням про обрання фігуранту запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.



Top