Відео - Волонтери Заставнівщини вкотре вирушили на передову з гостинцями для захисників

 

Сьогодні, 4 лютого волонтери громадської організації «УНІА» відправились з гуманітарним вантажем до наших захисників в Донецьку та Запорізьку області.

Десятки відеречок капусти із м’ясом  та випічки передали наші землячки із села Прилипче, також їх односелець Іван Череп  для хлопців передав  шкарпетки та вологі серветки.

В селі Звинячин жіночки приготували для наших героїв тушонку, а Микола Руснак презентував кілька флісок.

Господині із с.Чуньків приготували у українській печі хлібчик та смаколики, нажарили котлеток, та головною родзинкою їх передачі стала свіженина по-Чуньківськи.

Ну і звичайно коли готується вже така смачнюча композиція як можна обійтись без домашніх вареничків, голубців та салатиків від Горошівських панянок.

Наші українці за кордоном а саме «УКРАЇНСЬКА ГРЕКО - КАТОЛИЦЬКА ЦЕРКВА У М. КЕЛЬН» також не гаяли часу та передали окопні свічки з кавою, чаєм та різними смаколиками до яких буде смакувати домашній мед від Олександра Карнася.

Волонтери громадської організації Василь Мартинюк та Пилипюк Сергій забезпечили захисників газовими балонами та газовими горілками за що їм окрема подяка.

Завдяки всім  волонтерам громадської організації «УНІА» все це і набагато більше сьогодні відправилось на передову це буржуйки, консерви, соки, термо-білизна, туалетний папір, чай, солодощі, покривала, паперові рушники,туалетний папір, крупи, воду, зігріваючі термо стільки ,протеїни, продукти швидкого приготування та багато інших не менш важливих речей.

Дякуємо всім хто долучається до допомоги нашим захисникам, надзвичайно приємно коли кожен вкладає у допомогу своє серце і разом із домашніми ласощами передає часточку свого тепла нашим захисникам.



Top