Прохання до заставнівчан та жителів довколишніх сіл гідно зустріти Героя Віталія Фіра

 

У боях за визволення рідної землі загинув ВІТАЛІЙ ФІРА, який на початку війни переїхав із Херсонщини до Заставни, звідки й відправився захищати Україну.

Переселений з Півдня з полум'яним серцем, сповненим любові до України, віддав своє життя, боронячи нас із вами, молодий юнак, який народився 20.09.2000 року у селищі Вишневе Скадовського району Херсонської області, загинув 26.03.2023 року.

Зустріч Героя відбудеться 31 березня, близько 10 год. ранку у Заставні.

Прощання триватиме з 10 до 13 год. 31 березня у Заставнівському міському Палаці культури, панахида -- у Свято-Миколаївському храмі ПЦУ.

Прохання до заставнівчан та жителів довколишніх сіл гідно зустріти Героя та прийти на прощання, адже його близькі зараз далеко.

Батьки та родина Віталія перебувають на окупованій території, а йому разом із сестрою Анжелою та її чоловіком Дмитром (який служить у ЗСУ) вдалося виїхати на Буковину, яка стала їм рідною.

Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким,, які зараз тут, на Заставнівщині і тим, хто поки що в окупації, а також друзям, побратимам, всім, хто знав цього хороброго Воїна.

Вічна пам'ять Герою. Царство небесне.



Top